Гаф на общинския съвет във Враца! Сенаторите прекратиха договор, който вече е прекратен

Гаф на общинския съвет във Враца! Сенаторите прекратиха договор, който вече е прекратен Сериозен юридически гаф допусна днес общинският съвет във Враца, видя репортер на информационна агенция BulNews.bg. Сенаторите гласуваха предложение на кмета на Враца Калин Каменов да бъде прекратен договора за концесия на картинг пистата в града.
Въпреки, че в общинския съвет още на 19.07.2017 г. е било внесено писмено предупреждение, че този договор вече е прекратен от фирмата-концесионер, сенаторите от ГЕРБ като овце гласуваха единодушно искането на своя пастир Клани и така допуснаха тежък юридически гаф.
Преди днешното заседание всеки един от сенаторите бе получил по служебен път документ, от който личи, че от 00.00 часа на 7 юли 2017 г. дискутираният договор е прекратен с предизвестие от концесионера. Документът е с входящ номер 9400/0-5768(4) от регистъра на общината и е внесен на 6 юли 2017 г.
Въпреки това под невиждания натиск на Кокорчо, съветниците гласуваха той отново да бъде прекратен, но по вина на фирмата-концесионер, което е правен абсурд. Общинският съветник Борислав Банчев правилно даде пример на своите колеги, че това е все едно да разведеш хора, които вече са разведени.
От юридическата кантора на концесионера изчакват решението да бъде публикувано, за да предприемат следващи стъпки по защитата на интересите на своя клиент.
25.07.2017, 14:03 часа
5213 4
Коментари

Паламарката

25.07.2017, 19:20 часа
Това е АБСУРДИСТАН. Венета флейтиската съветник? Абе, от какво разбира тази, която не може да сметне два блистера аспирин колко е и ти дава менов бонбон за ресто, че не може да сметне стотинките. Всички в ГЕРБ са такива или флейти или суджуци.

Боци

25.07.2017, 16:43 часа
На снимката на преден план: Пишман аптекарка, фалшива финансистка, профсъюзен абсурт, лаком доктор На заден план : Две пишлемета дето харчат готови пари/знаят от кого дошли/ тези си го могат и с електро пастир

Ачо циганина

25.07.2017, 15:51 часа
Браво Бузов. Много добре им го нахака. Те не знаят какво правят юридически. Правистите им са Монтански възпитаници или Благоевградски начинаещи. От там са всички заобикалящи Кокорчо както ти удачно го наричаш. Боклук до боклук в общината но верни.

Пунта Мара

25.07.2017, 14:21 часа
"Сенаторите от ГЕРБ като овце гласуваха единодушно искането на своя пастир Клани"... ХА-ХА-ХА! Много е добро! И вярно!
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha