Пиян падна от кабината на камион, налетя да бие полицаи

Пиян падна от кабината на камион, налетя да бие полицаи Мъртвопиян шофьор на камион падна от кабината на превозното средство по време на проверка, а след това нападна полицаи. Фрапиращият случай е регистриран край град Славяново, съобщават от Областната дирекция на МВР в Плевен.
В понеделник служители на сектор "Пътна полиция" и Изпълнителна агенция "Автомобилна администрация" - Плевен спрели на разклона за град Славяново влекач "Скания р500".
Водачът се заключил в кабината, отказал да слезе за проверка, но подал документите си през прозореца на камиона. Установена била самоличността му – 40-годишен мъж от село Рибен.
След разговор с него, мъжът се съгласил да слезе от камиона, но паднал на земята във видимо нетрезво състояние. Полицаите опитали да му помогнат да стане, но той оказал съпротива и нанесъл удари по проверяващите и причинил разкъсно-контузна рана на дясната ръка на един от пътните полицаи.
Наложило се е полицаите да използват физическа сила и белезници за задържането на буйстващия мъж.
Водачът отказал пробата за алкохол. Транспортиран е в Центъра за спешна медицинска помощ, където му е взета кръвна проба. Задържан е с полицейска мярка за 24 часа.
25.07.2017, 16:46 часа
3315 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha