Челен опит! Как от скучна съпруга да станете порно звезда /18+/

Челен опит! Как от скучна съпруга да станете порно звезда /18+/ Обърнете спалнята с краката нагоре, следвайки някои от съветите на истинските порно кралици.
 
Началото е във ваши ръце
Трябва да се наслаждавате на секса и постоянно да правите намеци на партньора си колко сте възбудени, било то с думи или с действия.
 
Проявете инициатива!
Събудете любимия си с влажни целувки под пояса, изпратете му през деня SMS с пикантно съдържание и подразнете желанието му.
 
Говорете!
Не се страхувайте, че ще изглеждате като лека жена, а казвайте на глас всичко, което чувствате.
 
Покажете му, че сексът ви харесва и искате още.
Разказвайте на партньора си къде и как ви харесва да ви целува; колко ви е хубаво, когато той прави това или онова. Една на пръв поглед незначителна ваша молба, може да промени целия ход на секса и удоволствието от него.
 
„Искам твойто тяло“
Мъжете обичат секса и порно звездите знаят това. Мъжете не биха се замислили изобщо дали тяхната невероятна любовница има целулит или не! Те просто не биха се сетили за такова нещо. Важно за общото удоволствие е, че партньорката им е освободена и недостатъците й не я притесняват изобщо. Създайте интимна атмосфера – запалете свещи, купете вино и ягоди, пуснете тиха възбуждаща музика. И ето, вашите недостатъци просто се стопяват. Мислете за себе си по начина, по който искате да мисли и вашият мъж.
 
Пипайте се
Галете бедрата, гърдите и всяка друга част от тялото си пред вашия мъж. Това е най-лесният начин да му покажете какво ви доставя удоволствие, а в добавка ще го възбудите и ще доставите удоволствие и на него.
 
Да ви обича с очите си
Мъжете обичат с очите си, за това се постарайте да изглеждате секси до самия край. Облечете под домашния си халат секси дантелено бельо или посрещнете мъжа си след работа без абсолютно никакви дрехи, но на високи токчета. Останете по токчета през цялото време.
 
Изучете тялото му
Мъжете нямат само една ерогенна зона. Внимателно изучете тялото на партньора си. Така ще разберете какво наистина му харесва и какво не предизвиква никаква емоционална реакция в него.
 
Бъдете егоистки!
Обърнете особено внимание на собствената си сексуална удовлетвореност и не правете компромиси с това. Занимавайте се възможно най-често с неща, които едновременно ви доставят удоволствие и ви правят красиви и уверени в себе си.
 
Нападание в гръб
Спонтанният секс е особено задоволителен. Непредсказуемостта е привлекателна както за мъжете, така и за жените. С такива хора е винаги интересно!
 
Забравете за секса по разписание, а бъдете винаги готови. Старайте се по всякакъв начин да провокирате партньора си, без значение дали ще сте си у дома или навън.
26.07.2017, 10:43 часа
2294 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha