Спипаха двама шофьори в нарушение в Монтанско

Спипаха двама шофьори в нарушение в Монтанско Полицията е заловила двама шофьори в нарушения в Монтанско, съобщиха от областната дирекция на МВР.
Вчера около 18.30 часа на улица "Софийска" в Лом в посока пътен възел "Надлеза", е спрян за проверка лек автомобил "Фолксваген Голф" с монтанска регистрация. Колата била шофирана от 39-годишния В.И. от село Разград, негова собственост. При извършената проверка с техническо средство за употреба на алкохол с "Алкотест 7510" са отчетени 2 промила алкохол в издишания от водача въздух. На нарушителя е съставен пътен акт и му е издаден талон за медицинско изследване. Водачът е дал кръвна проба за изследване в МБАЛ Лом. Задържан е за срок от 24 часа. По случая е образувано бързо производство.
Вчера към 10. 50 часа на улица "Искър" в Монтана е спрян за проверка лек автомобил "Мерцедес Е 220”, без регистрационни табели, управляван от 54-годишния Д.В. в Монтана. При извършената проверка на наличните документи и справка в масивите на КАТ е установено, че Д.В. управлява лекия автомобил, без да е регистриран по надлежния ред. По случая е образувано бързо производство.
26.07.2017, 12:02 часа
1789 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha