Работническо-селска власт във „В и К“ Монтана! Персоналът скочи на Бойко Борисов заради Валери Иванов

Работническо-селска власт във „В и К“ Монтана! Персоналът скочи на Бойко Борисов заради Валери Иванов Синдикалните организации във „Водоснабдяване и Канализация“ в Монтана ще започнат протести, ако в ръководството на дружеството се направят кадрови промени.
В отворено писмо до премиера Бойко Борисов, министъра на регионалното развитие и благоустройството Николай Нанков, областния управител Росен Белчев и кметовете на 10 общини от региона, структурите на КТ „Подкрепа” и КНСБ във водното дружество заявяват, че „застават зад сегашното ръководство и са готови да се противопоставят на всяко несъобразено с обективните факти кадрово решение”. Острата реакция на 400-те заети в дружеството е по повод изказване на Николай Нанков в Народното събрание. В отговор на въпрос в парламентарния контрол в петък, регионалният министър заяви, че предстоят промени в управлението на „В и К“ – Монтана.
Този опит за влияние от страна на синдикатите обаче е недопустим, тъй като тези решения се взимат от принципала, а не от работническо-селската власт, поставена в услуга на местния феодал.
Особено активна в защитата на отиващия си директор е главният счетоводител на дружеството Наташа Стоянова, която очевидно се притеснява за поста си при новия началник. Госпожата звъни в редакциите на медиите и със заплашителен тон иска всички публикации по темата да бъдат изтрити. Неадекватното й поведение е сигурен знак, че в дружеството трябва да се извършат сериозни кадрови промени, които да започнат от управителя и да продължат надолу по стълбицата.
26.07.2017, 13:00 часа
5756 4
Коментари

Бай Хуй

26.07.2017, 21:37 часа
Този няма да го сменят, а на бас?

*

26.07.2017, 20:58 часа
Обади ми се, ще те оправя. Питай Ангел, ще останеш доволен.

Ники

26.07.2017, 16:00 часа
Опитал се е ама миналия месец! Кешовицата няма да мине май-май.............Чао Валерка, харчи си с здраве милионите.........

Фен на класиката

26.07.2017, 14:22 часа
Валерка, тръгна ли да предлагаш кеш из София? Май си закъснял, тъпанар такъв!
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha