Вижте женските качества, които привличат мъжете

Вижте женските качества, които привличат мъжете Дори и да ви се струва, че твърде гримираните и "наточени" момичета са по-желани, вижте кои са реално качествата, които мъжете избират, когато трябва да предпочетат конкретна жена. Въпреки нашествието на изкуствените мигли, вежди, гърди, коси и какво ли още не, оказва се, че силният пол предпочита до себе си да има естествена жена. 
Също така, според статистиките, мъжете много мразят прекомерния грим. В проучванията господата поставят на първо място в негативната статистика прекалено "намазаните" дами. В същото време обаче те харесват гримираните жени, но не прекалено агресивно.
Така че, използвайте грим, но внимателно, за да подчертаете чертите си и да скриете несъвършенствата, но не и да се видоизмените. Помнете, че мъжете търсят естествената красота в жената.
Оказва се, че повечето мъже намират умните жени за по-секси. Може би някоя красавица ще спечели за една нощ, но знайте, че на подсъзнателно ниво мъжете винаги си избират момичета за сериозна връзка, които са интелигентни и на които може да се разчита.
Решителността на жената е още едно от качествата, които мъжете търсят в партньорката си. Повечето мъже не обичат да мислят за дребните детайли, те предпочитат да разчитат на жената до себе си да се справи с тях. 
Когато става въпрос за сериозни отношения, мъжете предпочитат уравновесената жена. Твърде емоционалната дама е склонна да променя често настроенията си, което е объркващо за силния пол. Мъжете бягат от истеричните госпожици като дявол от тамян. 
След естествената красота, може би увереността е най-важното качество, което мъжете търсят на подсъзнателно ниво в жената. Уверените дами са впечатляващи и секси. Те не се колебаят за всяко решение в живота си и са по-склонни да прощават и да правят компромиси във връзката.
И не на последно място е усмивката. Едно от най-предпочитаните качества в една жена е тя да бъде ведра и усмихната. Намръщените дами действат отблъскващо на мъжа и го карат да се притеснява. Хубавата усмивка е ключ към всяко сърце.
26.07.2017, 13:23 часа
1232 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha