Глезотия: Бюджетът отделя 7 бона за лимони и шоколад за депутатите

Глезотия: Бюджетът отделя 7 бона за лимони и шоколад за депутатите Безалкохолни напитки, натурални сокове, нектари, чай и бонбони за общо 21 000 лв. (без ДДС) ще бъдат доставени на народните представители в НС, докато са ангажирани с работата си в служебните кабинети и стаите на парламентарните групи. Тези разходи се поемат от бюджета, предава БГНЕС.
Това се разбира от обявена от администрацията на Народното събрание обществена поръчка. Парламентът купува служебните кафета на законодателите, докато участват в заседанията на парламентарните комисии. 14 000 лв. без ДДС струва на данъкоплатците доставката на газирани безалкохолни напитки, натурални сокове и нектари.
Още 7 000 лв. без ДДС отиват за доставка на чай – български и вносен, както и за шоколадови бонбони - млечен, бял и черен шоколад, както и свежи лимони – екстра и първо качество. Изборът на доставчик ще стане на основание предложена най-ниска цена. Договорът е за срок от 12 месеца или до изчерпване на договорените за съответната цена количества. Оферти се подават до 3 август 2017 г., когато депутатите ще са вече във ваканция.
27.07.2017, 09:47 часа
1123 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha