Меломаните по света скърбят! Погребаха тайно вокалиста на "Линкин парк" Честър Бенингтън

Меломаните по света скърбят! Погребаха тайно вокалиста на "Линкин парк" Честър Бенингтън Погребението на вокалиста на групата "Линкин парк" Честър Бенингтън се е състояло през уикенда в Палос Вердес, Лос Анджелис.
Закритата прощална церемония, на която са присъствали най-близките на певеца, е била организирана в ботаническата градина в близост до дома на музиканта. На всички поканени са били раздадени гривни и пропуски.
След като стана известно, че семейството на Честър Бенингтън е решило погребението да не бъде публично, феновете на музиканта по света организираха срещи в негова памет.
Певецът на 41 години беше открит мъртъв на 20 юли в дома си в Палос Вердес близо до Лос Анджелис. Вокалистът на „Линкин парк“ е имал проблеми с наркотиците и алкохола от много години. Според онлайн източник, певецът и по-рано е заявявал, че е мислил за самоубийство.На бандата й предстоеше турне под названието One More Light, което трябваше да стартира на 27 юли в гр. Мансфийлд, щата Масачузетс, и да приключи на 5 ноември в Токио.
Групата "Линкин парк" е основана през 1996 г. и е номинирана шест пъти за "Грами", като печели наградата два пъти. Бандата има седем студийни албума, от които са продадени над 70 милиона копия. 
31.07.2017, 15:53 часа
933 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha