Седем общински пътя в Монтанско грейнаха с нов асфалт

Седем общински пътя в Монтанско грейнаха с нов асфалт Завърши ремонтът на седем пътя от четвъртокласната мрежа, заяви кметът на Монтана Златко Живков. За целта от общинската хазна са отпуснати 215 000 лева.
Основно са ремонтирани отсечките Славотин-Клисурица 130 метра заради засиления трафик на тирове и снегонавяванията през зимата и Славотин-Долна Ркса-Клисурица с дължина 330 метра.
Нов е вече пътят Бели мел-Монтана до резиденция Расника. Изкърпени са 219 кв.м. асфалтова настилка в участък с дължина 80 м.
Изкърпени са още пътищата до село Горно Церовене, Белотинци-Монтана-Смоляновци, Монтана-Враца-Сумер и Монтана-Враца-Трифоново. Монтирана е и отводнителна решетка. Почистени са банкетите, подрязани са храсти и клони от общинското предприятие „Чистота“, отчитат от кметската управа.
„Надявам се през следвщата година да заделим повече средства за ремонт на общинските пътища, каза градоначалникът.
08.08.2017, 14:29 часа
2405 1
Коментари

milen

08.08.2017, 17:51 часа
Глупост Бели мел Монтана не е готов направено е от Бели мел до Г. Ковачица след което 4 км. само надран за асфалтиране вече с дупки но в застой табелите ремонт са си там направен е от г.Геново до чешмата под г. Церовене и дотам проверете си инфото
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha