Секс според зодията: Кой с кого си пасва /18+/

Секс според зодията: Кой с кого си пасва /18+/ Дори и да четете всеки ден или всяка седмица вашия хороскоп (за тази седмица можете да го прочетете тук) за забавление, вероятно ще извъртите очи, когато стане въпрос за съвместимост между зодиите. Но когато страхотният секс е предначертан от звездите... не е зле да хвърлите едно око. Ако искате да се насладите на невероятна химия с някого, вероятно няма да ви навреди да проверите дали си заслужава да пробвате. Представяме ви най-добрата съвместимост в секса на всяка една от зодиите.
 
1. Овен
Като първите в зодиака, представителите на зодия Овен са настоятелни и агресивни, възприемат партньорите си в секса като завоевание. Склонни са да преследват и искат незабавно удовлетворение. Не обичат емоционалните игри.
Най-добри партньори: Лъв, Везни, Водолей, Скорпион

2. Телец
Повече чувствени, отколкото сексуални, Телците търсят стимул, а не възбуда. Миризмите, звуците и докосванията в секса са много важни за тях. Мразят да хабят енергия, затова трябва да са в настроение, за да правят секс.
Най-добри партньори: Скорпион, Рак, Дева, Козирог
 

3. Близнаци
Близнаците са много свободни в своята сексуалност и обичат да експериментират с места и мръсни разговори. Много добри са във флиртовете с партньорите. Ако искате да се забавлявате със секса и дапробвате нещо ново – те са хората. 
Най-добри партньори: Овен, Близнаци, Стрелец, Водолей
 

4. Рак
Подходът им към сексът е много креативен и чувствен, но имат нужда от време, за да се задоволят само с това. Те са интуитивни и могат лесно да усетят какво иска партньорът им. За тях сексът е в голяма степен игра на усещания.
Най-добри партньори: Телец, Лъв, Козирог, Риби
 

5. Лъв
Лъвовете са известни със своето силно желание да правят секс и разчитат основно на своя чар и химия, за да примамят партньорите си. Те носят удоволствие и искат такова. Обичат игра на прелъстяване и любовна игра.
Най-добри партньори: Скорпион, Овен, Стрелец, Лъв
 

6. Дева
Девите не са особено примерни. В интерес на истината те са изключително сексуални и чувствени. Обичат да докосват и да бъдат докосвани. С тях сексът е наистина запомнящо се преживяване.
Най-добри партньори: Телец, Везни, Риби, Козирог
 

7. Везни
Везните са известни като зодията, която има изключителен вкус и чувственост. Не е изненада, че Везните комбинират физическото с психическото. Ще флиртуват с вас и ще ви съблазнят с красиво бельо и музика.
Най-добри партньори: Овен, Близнаци, Лъв, Стрелец
 

8. Скорпион
Скорпионите имат репутация на страстни и много сексуални. Ако искате много драма и увлечение в сексуалния ви живот, то Скорпионите са вашите хора. Обичат много силата и контрола, затова сексът ще бъде запомнен до живот с тях.
Най-добри партньори: Телец, Лъв, Скорпион, Риби

9. Стрелец
Познати като търсачи, Стрелците са много чаровни и внимателни в леглото. Те са много големи флиртаджий и дори когато са във връзка, умеят да поддържат сексуалния огън.
Най-добри партньори: Лъв, Овен, Близнаци, Водолей
 

10. Козирог
Подобно на Скорпионите, Козирозите имат репутация, която ги изпреварва. Те са много сексуални и чувствителни едновременно. Не се изисква кой знае какви умения, за да навиете един представител на Козирог да прави секс.
Най-добри партньори: Рак, Телец, Риби, Рак
 

11. Водолей 
Те са истински интелектуални идеалисти, които могат да бъдат много нестандартни. Обичат да бъдат съблазнявани, но мразят да дават цялата власт на друг. Много са изобретателни в леглото и обичат секса, стига да е с човек, с когото се свързват.
Най-добри партньори: Близнаци, Водолей, Стрелец, Дева
 

12. Риби
Рибите са известни с това, че се разбират добре с всякакъв тип хора и нямат проблем да бъдат съблазнени. В леглото са романтични, чувствени и игриви, особено ако половинката им е фен на различните техники. Фокусират се повече върху това партньорът им да е задоволен, отколкото те.
Най-добри партньори: Скорпион, Рак, Дева, Везни
10.08.2017, 15:36 часа
3044 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha