Нова мода! Селфи на женска гърда във форма на сърце /снимки/

Нова мода! Селфи на женска гърда във форма на сърце /снимки/ Китай е страната, която никога няма да се измори от странните телесни трансформации на своите жители. Сега нова мода завладява жените в социалните мрежи – тя се състои в това, представителките на нежния пол да си стиснат една от гърдите във формата на сърце и да публикуват снимка в мрежата.
Към момента модното течение е събрало над 2 милиона лайка в китайския вариант на Туитър – Уейбо. Истерията с гърдите, стиснати във форма на сърце, започна само седмица, след като потребителите правеха възли с пръстите си, за да покажат колко еластични са те. Очевидно, предизвикателството „гърда във формата на сърце“ е започнало в началото на седмицата, когато домакиня в live видео е направила „трика“, за да привлече повече фенове.
Някои от потребителите твърдят, че само по-надарените жени могат да се справят с предизвикателството.
„Честно казано, жените с малки гърди не могат да си ги стиснат във формата на сърце“, казва потребител на Уейбо. Снимки на някои от участничките дори са били изтрити от властите заради твърде еротичния си характер.
11.08.2017, 13:41 часа
4579 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha