Турнир по футбол на млаки врати ще се проведе в Криводол

Турнир по футбол на млаки врати ще се проведе в Криводол 12 отбора се пускат в общинския турнир по футбол на малки врати в Криводол, който започва на 18 август и ще продължи до 25-и този месец, съобщиха организаторите от градската управа. Жребият събра в група „А” отбори с веселяшки имена като „Червените дяволи“, „Веселите старчета“, женският „Атлетико“ /Монтана/ и „Градус“. Не по-малко интересна ще е битката в група „Б“, където волята на Фортуна събра „Шпорите“, селската команда от Галатин, „Скара-бира“ и фирмената команда от завода СЕБН. В група „Ц” попаднаха „Мелница“, „Чирен-Торпедо“, „Гарата“ и „Щурмовак“.
Първите три мача от традиционната надпревара са в петък. От 18 ч. е срещата „Червените дяволи“ – „Градус“, от 18.45 ч. фаворитът СЕБН ще се сблъска с „Шпорите“, а от 19.30 ч. предстои сблъсъкът между „Мелница“ и „Щурмовак“.
За полуфиналите се класират първенците в трите групи плюс вторият най-добър отбор. Срещата за ІІІ място и финалът са предвидени за 25 август, съответно от 18 и 19 ч.
15.08.2017, 15:27 часа
988 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha