Владо Танев: Скандал! ГДБОП са задържали днес човек заради критики срещу премиера във фейсбук!

Владо Танев: Скандал! ГДБОП са задържали днес човек заради критики срещу премиера във фейсбук! Вижте какво написа на страницата си в социалната мрежа популярният журналист Владимир Танев:

"СКАНДАЛ! ГДБОП СА ЗАДЪРЖАЛИ ДНЕС ЧОВЕК ЗАРАДИ КРИТИКИ СРЕЩУ ПРЕМИЕРА ВЪВ ФЕЙСБУК

Сигурно ви звучи като фантазия или летен сън, но явно грешите в преценката си. Името на този човек ще спестя по негово лично настояване. Иначе съм готов да го споделя пред разследващите власти или прокуратурата.
Случката е от днес. Цивилни служители от ГДБОП са навестили човека в неговото жилище около 12,30 часа и срещу показана призовка за разпит са го отвели в централата на службата на бул. Цариградско шосе. Поводът е била реплика в социалната мрежа с горе-долу следното съдържание: „Идва неговия край, хората ще излязат с пушки“.
Според ченгетата това било обида срещу Борисов. Питали са го дали познава други, които пишат срещу премиера. Човекът им отговорил откровено – 95% от българите. Служителите от ГДБОП са поискали човека да подпише декларация, в която се разкайва за действията си. Човечецът е прекарал повече от час в службата, като на изпроводяк са го придумвали да забрави за случилото се.
Пускам този текст с изричното съгласие на потърпевшия, като гарантирам неговата анонимност. Изразявам готовност да съдействам при разследване на прокуратурата. Стига да се самосезира от този пост..."

Текст: Владимир Танев, фейсбук
15.08.2017, 16:30 часа
9232 1
Коментари

Къчо Карамасуров

15.08.2017, 19:28 часа
-Ако и за мен се сетят, ще споменеш ли...кога, щом "виновниците" клети вече слагат Му..."рога" !? 19:24 /15.08.17. / Сидней
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha