Зов за помощ! Тази млада майка се нуждае от голяма подкрепа за поддържаща терапия след операция от рак

Зов за помощ! Тази млада майка се нуждае от голяма подкрепа за поддържаща терапия след операция от рак От 8 000 лева месечно се нуждае тази млада майка за поддържащо лекарство след операция от рак в Турция, за която помогнаха доста непознати от цялата страна. 
Ирена Георгиева е млада майка на 8-годишно прекрасно момиченце и се нуждае от помощ. Бедите сполетяват една след друга варненката Ирена.  Тя е само на 33 г. и трябва  да се грижи за малката си дъщеричка Риана.  След страшната диагноза "карцином на гърдите" се подлага на масектомия. Преминава през тежка химиотерапия, но отново болестта се появява с локализация в черния дроб. Проведена е консултация в Истанбул – в болница Аджъбадем, където Ирена получава нова надежда за спасение. На 14.03.2017 г. преминава успешна операция. След операцията обаче се налага да се подложи на следоперативно лечение. , което е свързано с непосилни средства за нея и семейството. А те са 6800 евро. Тези средства бяха събрани, благодарение на милостивите българи. 
Но идва ново предизвикателство - нуждата от много скъпо лекарство.  

Ето какво сподели във Фейсбук приятелката на Ирена Дани Томова: 
Моля за помощ. За пореден път се обръщам към всички вас! Ирена се нуждае спешно от лечение със скъпоструващо лекарство казва се Ибранс,струва 8000 лв на месец! И както всичко в тая държава,не се плаща от здравната каса! Моля ако някой има връзка с аптечен склад,за да можем по доставни цени да го взимаме, да помогне! Също така моля и всеки каквото може да внася по дарителската й сметка! Всеки месец по 8000 лв ще е непосилно за нас,затова пак започваме дарителска кампания! Били сте до нас и ви благодаря, бъдете и сега!
15.08.2017, 16:43 часа
8040 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha