Среднощен екшън! Врачанин изпотроши къща и спука от бой трима тийнейджъри в Монтанско

Среднощен екшън! Врачанин изпотроши къща и спука от бой трима тийнейджъри в Монтанско Побеснял мъж изпотроши и обзавеждане на къща и спука от бой двама тийнейджъри в Монтанско, съобщиха от областната дирекция на МВР.
Миналата нощ към 3,30 часа е получен сигнал за счупена врата и маса в къща в село Горно Озирово, собственост на 46-годишния А.Т.от Вършец.
Оказало се, че побеснял мъж нахлул в къщата изпочупило стъклото на входната врата, счупил стъкло на вътрешна врата и кухненска маса. Развилнелият се бият не спрял до тук, ами нанесъл побой и на двама 16-годишни от Вършец и село Горно Озирово и на 19-годишния врачанин Ф.П. След проведени оперативно-издирвателни мероприятия по „горещи” следи е установено, че побойникът е  25-годишният Д.Н. от Враца. Той е задържан за срок от 24 часа в РУ Берковица. При извършения обиск в него е открита кутия с 3 къса цигари без български акцизен бандерол. Извършен е оглед на местопроизшествието, при което е образувано досъдебно производство.
16.08.2017, 12:24 часа
7697 1
Коментари

Компетентния

16.08.2017, 13:50 часа
Дали не е голяма щуротия да образуват досъдебно производство за три цигари.Пустата стъкмистика кара нещастните полицаи да гонят процента уж с разкриване на подобни смешки.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha