Вижте кои са двамата братя от Бяла Слатина, превърнали апартамент в Китен в склад за дрога /снимки/

Вижте кои са двамата братя от Бяла Слатина, превърнали апартамент в Китен в склад за дрога  /снимки/ Самоличността на двамата братя от Бяла Слатина, превърнали квартирата си в Китен в склад за дрога и фалшиви пари е ясна. Разследване на BulNews.bg установи, че това са бившият културист и щангист Илия Петров и брат му Никола, който до задържането си работил в заведение в курортното градче.
Двамата братя са известни в Бяла Слатина със спортните си постижения и напомпаните си мускули, с които се хвалели по Южното Черноморие. Те бяха закопчани навръх Голяма Богородица от полицаи от Приморско. Униформените извършили претърсване в апартамента на 27-годишния Илия и 22-годишния Никола, който се намира на улица "Илия Бояджиев" в Китен.
Там органите на реда намерили и иззели два плика, съдържащи суха зелена тревна маса с общо тегло 50 гр. марихуана, десет пликчета с жълто кристалобразно вещество общо тегло 5 гр. метамфетамин, 18 хапчета екстази. Полицаите открили също и 54 фалшиви банкноти с номинал 20 евро и 109 банкноти с номинал 50 евро.  По случая е образувано дсъдебно производство и тече разследване. 
16.08.2017, 12:34 часа
14932 2
Коментари

DAMN

17.08.2017, 14:21 часа
Тия младежи ми са струва,че ша ги намерат в некоя канафка неко път.Нали сички са бандити и мафиоти у Бела Слатина,Kои от кои по голем голтор.

РистУ

17.08.2017, 10:22 часа
А да видим таткото как ша оправи работата тоо път,щото като не са хванати от селските СТРАШИЛИЩА на Белослатинските каубой,маи ша му са види навъзгорно.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha