Черепишкият манастир официално е част от “iLoveBulgaria“

Черепишкият манастир официално е част от “iLoveBulgaria“ Черепишкият манастир „Свето Успение Богородично“ вече е част от платформата “iLoveBulgaria“. Днес инж. Димитър Павлов, ръководител на археологически комплекс „Калето“ се срещна с игумена на манастира архимандрит Йоаникий и определиха мястото, на което бе поставен QR код на платформата. Той е монтиран в близост до входната порта на манастира.
В началото на месец юни Община Мездра се присъедини към платформата “iLoveBulgaria“. Това е новият интерактивен гид на България, съвместно с Министерството на туризма, предоставящ информация, както за забележителностите в страната, така и за специалните предложения на местните фирми.
Мобилното приложение “iLoveBulgaria” предлага на гражданите и туристите неповторимо клиентско преживяване посредством атрактивни оферти и разнообразни програми за лоялност. Потребителите могат да се включат в извършването на разнообразни дейности, за да участват в лотарии, да получат точки и награди.
Община Мездра е част от проекта и онлайн дестинацията вече е напълно завършена. Интерактивният гид на България ще „развежда“ туристите из местните забележителности- археологически комплекс “Калето“, Черепишкия манастир и местността „Ритлите“. След инсталиране на мобилното приложение на смарт фон, програмата дава повече информация за туристическите обекти в региона на зададена локация. Чрез сканиране на QR кода на съответната забележителност, посетителите получават информация за дестинации и обекти в района.
Мобилното приложение на „iLoveBulgaria“ е ориентирано и към най-малките. То дава възможност деца да събират точки докато гледат образователни видеа и да се забавляват с подаръците, които получават срещу натрупани точки.
Интерактивната карта на „iLoveBulgaria“ показва снимки и видеа от
емблематични български паметници на територията на общината. Местните туристически забележителности и събития се популяризират чрез няколко различни канала – мобилно приложение, Facebook, Instagram и Viber.
 
16.08.2017, 13:52 часа
1216 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha