Празник за почитателите на сръбската музика! Весна и Кеба с грандиозен концерт във Враца

Празник за почитателите на сръбската музика! Весна и Кеба с грандиозен концерт във Враца Две от големите звезди на сръбския турбофолк - Весна Змиянац и Драган Коич-Кеба, идват на 9 септември във Враца за грандиозен концерт. Весна и Кеба ще пеят в парка пред стадион „Христо Ботев” от 19 часа за любителите на сръбската музика в България. За подгряването на аудиторията ще се погрижат момчетата от „Виво Монтана”. В концерта ще участва и сръбски оркестър, който допълнително ще нагорещи феновете.
Районът около стадиона ще бъде отцепен и достъпът до събитието ще е силно контролиран. Ще се изгради огромна сцена, която ще посрещне всички музиканти в концерта. Организаторите съобщават, че ще има и специални шатри с богат кетъринг.
Весна Змиянац е една от най-популярните сръбски певици в България. Нейната колежка Цеца Величкович, я нарича „Кралицата на фолка” и това остава нейна запазена марка. Има голям брой хитове, които се знаят от няколко поколения почитатели. Сред тях са „100 живота”, “Казни ме”, “Кад замиришу йорговани”, “Не куните църне очи” и много други.
Драган Коич–Кеба е обичан сръбски изпълнител. От години е популярен в България и публиката в страната ни го прославя като един от легендите на турбофолка. Неговите големи хитове са „Бре гиди джанъм”, “Имао сам”, “Кукавица”, “Ти ходаш са ньом” и други.
Цяла Северозападна България вече с голямо нетърпение очаква легендите на сръбската музика. Двамата изпълнители обещават един запомнят се концерт за всички български фенове, които ще присъстват на събитието. Ще има и много изненади, които се пазят в тайна.
Билетите за събитието вече са в продажби и се харчат като топъл хляб на цени от 15 и 20 лв. Във Враца може да бъдат купени от басейна пред стадиона, на касата на читалище „Развитие”, на тел. 0885011987, както и в офисите на ТВ „Михайлов”.  
18.08.2017, 08:15 часа
7928 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha