Верно ли?! Големите женски гърди вече не впечатляват младите мъже

Верно ли?! Големите женски гърди вече не впечатляват младите мъже Проучване на порносайта PornHub установи, че мъжете от възрастовата група на 18-24-годишните по-малко се впечатляват от големите дамски бюстове в сравнение с предишните генерации, пише в. "Дейли мейл".
От получените данни, свързани с търсенията на потребителите в сайта, младежите, попадащи в споменатата възрастова група, са с 20% по-малка вероятност да издирват в портала съдържание, свързано с големи гърди.
А представителите на силния пол в групата на 55-64-годишните се оказали със 17% по-голяма вероятност да се интересуват от впечатляващи бюстове.
При все това ключови думи, като "естествени големи гърди" били все още много популярни в PornHub, като те се класирали на четвърто място сред търсенията.
Вестникът изтъква, че през 2015 година британските хирурзи отчитат 20 процентен спад на операциите за уголемяването на гърдите. През същата година американските им колеги регистрирали 38 хиляди случая на премахване на гръдни импланти.
17.08.2017, 14:45 часа
1983 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha