Деница Златева: Не са водени преговори между БСП и ДПС

Деница Златева: Не са водени преговори между БСП и ДПС Пришиването на Делян Пеевски към ГЕРБ е проблем на ГЕРБ, заяви зам.-председателят на БСП Деница Златева пред bTV по повод реплика на премиера Бойко Борисов
Борисов обяви, че БСП и ДПС се готвят да управляват заедно. Златева обаче отбеляза, че в същото време Делян Пеевски (депутат от ДПС) се пришива на ГЕРБ. 
На въпрос за слуховете за съвместно бъдещо управление между БСП и ДПС, Златева заяви още, че през месец март БСП е получила 1 млн. гласа и й е била отредена ролята на най-голямата опозиционна сила. 
„Двете партии са опозиционни и понякога имаме съвместни приоритети в НС. Никога не са водени такива разговори”, категорична бе тя. 
Златева подчерта, че управлението се оценява по действията на управляващите, а работа на опозицията е да посочва всички слаби места и да предлага своите алтернативи. 
„Ако такава политика се приема като опит да се вменява или да се пришива някой към правителството на ГЕРБ, то това е проблем на ГЕРБ, не на БСП”, заяви тя. 
18.08.2017, 10:57 часа
1353 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha