Ариана Гранде дарява 23 млн. долара на жертвите от Манчестър

Ариана Гранде дарява 23 млн. долара на жертвите от Манчестър Поп сензацията Ариана Гранде ще дари 23 милиона долара на семействата на загиналите по време на кървавата атака на концерта ѝ в Манчестър през май. Сумата бе събрана на благотворителен спектакъл.
В памет на жертвите 24-годишната красавица изви глас на стадиона за крикет "Олд Трафорд" с капацитет 50 хиляди души през юни. Редом до изпълнителката на сцената запяха куп знаменитости като Кейти Пери, Джъстин Бийбър, Майли Сайръс, Фарел Уилямс и рок групата Coldplay.
Приходите от събитието влязоха във фонда "Ние обичаме Манчестър", учреден от местните власти и Червен кръст. От организацията съобщиха, че всяко от семействата на жертвите ще получи по 324 хиляди долара, съобщава "Монитор".
Близо 5 милиона долара пък ще отидат в помощ на пострадалите. Заради оказаната помощ при събирането на голямата сума, Ариана Гранде си заслужи званието почетен гражданин на Манчестър. Припомняме, че самоубийственият атентат на 22-ри май доведе до десетки ранени и 22 жертви.
18.08.2017, 12:45 часа
750 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha