Вашият хороскоп за неделя

Вашият хороскоп за неделя Овен 
Бъдете внимателни с изразите, когато беседвате с любимия човек. Днес той ще е склонен да разбира думите Ви по доста своеобразен начин и да си прави от тях наистина странни изводи, които няма да са подвластни на съществуващата логика. 

Телец
Във всяка работа през това денонощие има някакъв подводен камък. Ако сте професионалист, бързо ще разберете, как да обезопасите себе си или своята работа. Ако пък не сте достатъчно компетентни, ще трупате опит, учейки се от собствените си грешки. Ако под Ваше ръководство работят и други хора, управленческите Ви умения ще се изразяват в правилно разпределяне на задачите и в даване на фронт за дейност на всички, а и в правилната координация на всички дейности. Това не е подходящ ден, в който да мислите, или да се оптвате да си намерите нова работа по специалността.
 
Близнаци
Денят е много подходящ за вътрешна работа над себе си и за анализ на своите усещания. Днешните събития ще оставят дълбока следа във Вашето емоционално състояние, а Вие ще бъдете възприемчиви и чувствителни към всичко. Може да си почивате, да се занимавате с работа в спокойна обстановка. Не са желателни сътресения. В професионалната сфера може да се занимавате със сериозни неща, както и да водите преговори. Романтичните отношения ще бъдат наситени с приятни чувства.
 
Рак
Нека този ден остане във Вашата памет за дълго, даже и да е съвсем обикновен и по нищо да не се различава от хилядите подобни. Някога времената, които сега Ви се струват сиви и рутинни, и Вие, и Вашия човек ще си ги спомняте с радост и малко носталгия. 
 
Лъв
За Вас това съвсем няма да бъде лек ден. Проблемът е , че днес обкръжаващите ще започнат да се съмняват в достойнствата и заслугите на Лъвовете като цяло, принуждавайки представителите на знака да доказват, че не чрез измама са постигнали своето сегашно положение. Ставащото е крайно обидно, тъй като Вие сте привикнали на уважение и внимание. Ако сте много впечатлителни, може да преживеете един съвсем сериозен стрес. Подкрепа може да получите от близките хора: те ще намерят нужните думи, ще се стараят да повдигнат настроението Ви, и да Во разведрят. Колкото по-рано забравите за своите неприятности, толкова по-бързо позитивните тенденции ще вземат връх над негативните.
 
Дева
Днес за Вашия любим човек ще бъде трудно да се убеди, че бъдеще за него и Вас все-пак има, и то щастливо, светло и дълго. Ако и Вие, самата не сте уверена в това, може би трябва да се замислите , защо сте така дълго време сте заедно и заслужава ли си да се продължава този срок
 
Везни
Днес много малко ще Ви интересува мнението на Вашия любим човек за това, какво правите, а още по- малко – какво мислите. По тази причина може само да му съчувствате: от негова гледна точка Вие въобще и нямате намерение да съобразявате с него. Може би все-пак си заслужава, да му обърнете малко повече внимание.
 
Скорпион
Днес на Вашия любим човек много ще се иска някаква определеност в отношенията ви.Звездите Ви съветват да му я дадете, макар и в не големи количества, защото иначе после ще Ви бъде трудно да го задържите: той ще отиде да търси определеност на друго място...
 
Стрелец
Определено е настъпило време, в което по-опростено да гледате на нещата. Затова потърсете сред цялата суматоха хладнокръвен компаньон. Малко реалксация и почивка с човека, с когото се чувствате свободно, ще възстанови Вашето спокойствие. Тихото кафе или дори дома(„..доме, доме, сладки доме”) , могат да се окажат най-добрите идеи. Когато мълчанието не е по-приятно от разговорите и смеха, значи сте на нужното място в нужното време и с нужния човек.
 
Козирог
Отнасяйте се към Вашия любим човек , а и към това, което говори, със здрава доза скептицизъм. Иначе рискувате прекалено да се увлечете в преследване на поредната дъга, и с пълна степен да се блъснете в сивата бетонна стена. А скептицизмът ще Ви помогне, да я заобиколите на време...
 
Водолей
През този ден материалните и професионални въпроси ще бъдат най-актуални. Трябва да направите допълнителен акцент на доходите от служебна дейност и изпълнение на ежедневни задължения, в това число и ръководни. Днес ще можете смело да изразходвате спестяванията си, при положение че са съобразени с възможностите, и че няма да нарушите някакви правила. Възможни са удачни придобивки у дома. На тази основа отношенията с родителите и децата може да станат по-топли. Някои разходи ще бъдат неочаквани.
 
Риби
Хубав ден за решаване на важни парични въпроси и инвестиции. Прекрасните семейни и романтични отношения ще Ви създадът щирок поток от жизнена енергия. Старайте се да използвате свободното си време за задълбочено изучаване на научни или философски въпроси, или се заемете с медитация.
20.08.2017, 08:20 часа
2054 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha