Миро Антонов се отпуши, "Монтана" разби "шейховете"

Миро Антонов се отпуши, "Монтана" разби "шейховете" Отборът на "Монтана" разпиля с 4:0 "Нефтохимик" в мач от 5-ия кръг на Втора лига. Играчите на Явор Вълчинов надиграха категорично гостите, като напълно заслужено спечелиха сблъсъка между изпадналите от елита тимове. Ветеранът Мирослав Антонов отбеляза два гола, а Даниел Васев и резервата Атанас Илиев също се разписаха. Успехът е втори през този сезон за "сините".
Двубоят започна с минута мълчание в памет на бившия защитник на "Монтана" Валери Якимов-Бригел.
Още в шестата минута таранът Антонов откри головата си смета, след като се завърна за пореден път в клуба. Той засече отблизо подаване след атака отдясно. Бившият играч на "Локомотив" /София/ Васев удвои в 10-ата минута, като това бе неговото второ попадение за клуба, а първото бе на същия стадион при победата над "Марица".
В 35-ата минута Антонов отново попадна в прегръдките на своите съотборници. Този път той се възползва от подаване на Петър Атанасов, който нахлу отдясно и центрира, а защитата и вратаря на гостите не се намесиха добре. Седем минути преди края Атанас Илиев, който смени Антонов в 74-ата минута, оформи крайния резултат. Нападателят се разписа след центриране от корнер на Васев.
Така "Монтана" има вече седем точки, като заема осмо място, докато "шейховете" останаха с три точки на последното 16-то място.
20.08.2017, 20:42 часа
1485 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha