Врачанка пропищя от „Тролейбусен транспорт“, държали се безобразно с 4-годишната й внучка

Врачанка пропищя от „Тролейбусен транспорт“, държали се безобразно с 4-годишната й внучка Потресена жена сигнализира в редакцията на BulNews.bg за поредното безумие в градския транспорт във Враца. Тя се оплака от безобразното отношение на контрольорка към 4-годишната й внучка.
Врачанката, подписала се като М. Иванова, споделя фрапиращите си преживявания в тролейбусите, в които еднократното пътуване вече струва 1 лев. Наложило й се да плаща и за билет и за внучка си, която е едва на 4 годинки!
Момиченцето живее в столицата с родителите си. През лятото то дошло на гости на баба си за няколко седмици. Преди дни жената решила да ползва услугата на градския транспорт, но изживяла истински кошмар.
В тролея, в който пътували бабата и внучката, се качила контрола. Жената била с редовен билет, но не била взела такъв за детето си, тъй като навсякъде по света деца под определена възраст пътуват безплатно. Контрольорката обаче вдигнала лют скандал и се държала изключително арогантно.
Оказало се, че за да се вози детето безплатно са необходими куп документи и разправии в администрацията на градския транспорт. С доста рязък тон служителката в тролея обяснила на възрастната жена, че трябва да извади карта на внучка си. В противен случай за пътуването се плаща редовната цена на билета.
Тъй като оставало още доста време от гостуването на детето, бабата решила да извади въпросната карта. В депото на тролеите обаче тя отново се сблъскала с грубо отношение от страна на работещите в администрацията. Те я отрязали, като заявили, че няма как да извадят такъв документ за дете, което не живее в града.
„Изумена съм как в София внучката ми пътува без карта, дори и в метрото и никога не е искан документ от тамошните проверяващи в градския транспорт“, оплаква се възмутената жена.
„Питам се що за отношение имат контрольорките към децата в този вече замиращ и пропаднал град. Да не говорим в какво състояние са тролеите и дали цената на билетите отговаря на качеството на услугата. Това е поредното безумие от страна на община Враца и тролейбусния транспорт“, завършва възмутена Иванова.
25.08.2017, 08:30 часа
8831 10
Коментари

Врачанин

25.08.2017, 22:31 часа
Как по София, Благоевград в цяла България и навсякъде по света деца под определена възраст пътуват безплатно а във Враца се не става както трябва.

цено

25.08.2017, 17:33 часа
тролейбусните ватмани са избирани с конкурс по простотия

Ммммм

25.08.2017, 16:57 часа
Много глупости изчетох! Всичко опира до управление на финанси и материална база и подбор на кадри. Баби и деца не пречат. Не пречат и колите. Пречи калпави я и неграмотен мениджмънт!

do rokfeler 2

25.08.2017, 15:04 часа
така и въздуха става по-чист и улиците по-свободни и здрави.Просто в един модерен град няма как 1 човек = 1 кола и то за такива кратки разстояния

до рокфелер

25.08.2017, 14:59 часа
Ако стигнем до там че да очакваме нови тролейбуси от баби и внуци значи управлението куца яко.Как се постига хубав , удобен и модерен транспорт? Въвежда се платено паркиране в целия град на зони.Така сваляш 70% процента от трошките за по 1000-3000лв.

sashtata uchast spodeliam

25.08.2017, 11:55 часа
Chesto se na;laga da polzuvam troleia i po niakolko pati stavam svidetel na takiva i podobni sceni s pensioneri,sled korekcia cenata na bileta,preporachvam na tezi,koito satvoriha tazi glupost vseki den da razglejdat tezi sluchai i da vzemat merki i

Рокфелер

25.08.2017, 11:14 часа
ВЕРНО Е, ЧЕ ИМА БАЯ ТРЕСКИ ЗА ДЯЛАНЕ ПРИ ТРОЛЕИТЕ....АМА И ТОВА - БАБИТЕ БЕЗ ПАРИ 'ЩОТО СА ПЕНСИОНЕРИ И ВНУЧЕТАТА БЕЗ ПАРИ 'ЩОТО СА ДЕЦА - Е ....М....МУ Д....А ОТКЪДЕ ПАРИ ЗА НОВО !!!

луд

25.08.2017, 09:59 часа
Контролоьори, шофьори - все едни простаци! Сякаш са избирани с конкус за ултра простотия и кретения. Никаково възпитание. Това заедно с миризливите и прогнили тролейбуси + бонус цена на билета 1лв. На същия хал са и тия от автобусен транспорт.

niki

25.08.2017, 09:43 часа
защо криете името на служителките на трол. транспорт всичките са невъзможни

знаем

25.08.2017, 09:27 часа
я тая бясната злобна дебела контрольорка с къса коса ...ма нали е "под крилото"
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha