Извънредно! Микробус се размаза в трактор при Мара Врачанка /снимки/

Извънредно! Микробус се размаза в трактор при Мара Врачанка /снимки/ Тежка катастрофа е станала преди минути на пътя между Враца и Оряхово, видя само репортер на информационна агенция BulNews.bg. Двама души пострадаха при жесток сблъсък между микробус и трактор.
Инцидентът е станал на прав участък в района на бившия ресторант Мара Врачанка между селата Борован и Оходен. Микробус „Фиат Дукато“ с врачанска регистрация пътувал в посока към Оряхово. Шофьорът предприел изпреварване на движещия се пред него трактор с прикачено ремарке. Изведнъж насреща му се задала кола и той преценил, че няма да успее да завърши маневрата. Тръгнал да се прибира в лентата си след трактора, но не успял и се ударил в металното ремарке.
Сблъсъкът е бил толкова силен, че предницата на буса е изцяло смазана. Цяло чудо е, че двамата мъже, които пътували вътре, са оцелели под смачканите ламарини. Те са се разминали само с травми, но състоянието им е стабилно и опасност за живота им няма. Ранените са откарани с две линейки до спешен център във Враца.
Движението по натоварения пътен участък към Оряхово е ограничено с конуси. Патрул на „Пътна полиция“ регулира превозните средства и ги пуска последователно в двете посоки, за да не се спира трафикът.
 
31.08.2017, 19:52 часа
11222 2
Коментари

той

02.09.2017, 12:42 часа
А тия с тракторите какво правят на скоростен път , а?

Skromen мирянин

31.08.2017, 22:25 часа
От поредицата "Бегай, че брЪзам !"
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha