БЧК-Враца подпомогна пострадалите семейства от пожара на ул. „Доспат“

БЧК-Враца подпомогна пострадалите семейства от пожара на ул. „Доспат“ Днес, областния съвет на БЧК Враца подпомогна 4 семейства с общо 9 деца, пострадали от пожар в края на миналия месец. Семействата останаха без дом след като обитаваната от тях дървена постройка, намираща се на ул. „Доспат“ във Враца изгоря в следствие на късо съединение. Кметът на общината Калин Каменов обяви пред медиите, че поема ангажимент пострадалите да бъдат настанени временно в друга общинска постройка, както и да им бъде оказано съдействие за издаване на нови документи за самоличност.
Подпомагането на семействата от областната структура на Българския червен кръст включва 10 броя легла, дюшеци, одеяла, юргани, чаршафи, хавлиени кърпи, домакинска посуда, обувки, хранителни пакети от готова за консумация храна и трайно пакетирани хранителни продукти. Помощта бе доставена на място при пострадалите семейства.
В началото на тази година 3 от засегнатите семейства получиха хранителни пакети по Оперативна програма за храни и/или основно материално подпомагане от ФЕПНЛ, Операция 2 „Предоставяне на индивидуални пакети хранителни продукти“ 2016г. – Първи /основен/ транш.
01.09.2017, 13:41 часа
2259 2
Коментари

путио маринкин

01.09.2017, 18:51 часа
абе цигани турци и педераси ще ви обесим за топките от хижата хаха ще ви взривим с тротил да ви гърмат ташаците като пиратки!ще ви лети карантията по улиците бе олигофрени!ще ви изколем с мачете боклуци черни маймуни!

ценко чоков

01.09.2017, 13:48 часа
ей долни мършави мангали ще ви еба майката у пичката объсана хаха ще ви сварим живи на сапун!шибани курви и педераси от доспат духайте у подлеза на гарата ще ви заровим живи при пачо носа у девене нещастници смърдели цигани!рак ще ви спари по путките
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha