Безобразие! Дървета и храсти поникнаха на една от емблемите на Враца /снимки/

Безобразие! Дървета и храсти поникнаха на една от емблемите на Враца /снимки/ За поредното безстопанствено отношение на община Враца към културните забележителности в града алармира съвестен гражданин в рубриката „Ти, репортерът“ на BulNews.bg. Този път сигналът е за Кулата на Мешчиите, която е един от символите на Враца и се намира в непосредствена близост до административната сграда на общината.
Местната администрация до такава степен е занемарила задължението си да се грижи и да подържа сградата, че на покрива й са поникнали храсти и дървета и буквално я рушат. Съвестни жители на града са потресени от безотговорното отношение на кмета и администрацията към сградата и настояват час по-скоро отговорните да си свършат работата.
„Най-фрапиращото в случая е, че емблематичната кула се намира точно срещу прозорците на чиновниците в местната администрация и кмета. Те няма как да не са видели проблема, но просто за пореден път са оставили нещата на самотек, да се разрушават“, категорични са врачани.
07.09.2017, 08:35 часа
1452 2
Коментари

предполагам,че...

07.09.2017, 17:16 часа
Вероятно от общината ще кажат,че тази папрат (или див орех) е в саксия и са го сложили там да краси "грозния ВЕКОВЕН СИМВОЛ на ВРАЦА".Наслушах се на малоумни обяснения от управата и очаквам още...

Кокорчо

07.09.2017, 10:34 часа
Важното е да опукаме парите за електрокар на Общината за 60 хил. без ДДС.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha