Хроники от Северозапада! Баща и син поломиха колата на съселянин

Хроники от Северозапада! Баща и син поломиха колата на съселянин Баща и син от Видинско поломили колата на свой съселянин, съобщиха от пресцентъра на областната дирекция на МВР.
Екшънът се разиграл малко преди 20 часа на 5 септември. Жител на село Капитановци подал сигнал в полицията, че мъж стреля по колата му „Фолксваген Голф”. На мястото е изпратен екип от полицейски служители, които се заели да правят оглед на возилото. Не били констатирани следи от изстрели по превозното средство. Колата обаче била с множество щети и поражения. Гумите, кабелите на свещите и гумените уплътнения били нарязани, а стъклата - потрошени.
Оказало се, че вандалската проява е извършена от баща и син от същото село – Т.И. /55 г./ и Г.Г. /32 г./. При претърсване в колата на по-възрастния мъж - „Мерцедес”, са намерени и иззети метална щанга и нож, с които били нанесени пораженията. При тараша униформените се натъкнали и на газ-сигнален пистолет „Екол”, собственост на Т.И.
Двамата мъже са задържани с полицейска мярка за 24 часа. Те са привлечени в качеството им на обвиняеми и им е наложена мярка за неотклонение „гаранция” в размер на 500 лева за всеки един от тях. Случаят е докладван на дежурен прокурор, образувано е досъдебно производство. 
07.09.2017, 10:56 часа
3183 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha