Пребитият свидетел срещу Ценко Чоков днес даде показания пред съда

Пребитият свидетел срещу Ценко Чоков днес даде показания пред съда Излекуваният от хемороидите си скандален кмет на врачанското село Галиче Ценко Чоков днес се яви като подсъдим в специализирания наказателен съд,научи информационна агенция BulNews.bg. С него пред магистратите застана синът му Мартин и още 4-има обвиняеми от организираната им престъпна група.
От призованите около 20 свидетели съдът успя да изслуша 7 души, пострадали от тяхната банда. Двама от тях обаче се опитаха да се откажат от предварително дадените си обяснения, но съдиите ги заковаха като им прочетоха какво са казали в подробностите пред разследващите и прокуратурата.
Спасен от плевенските лекари, пред съда се яви и пребития наскоро Емил Марков от Галиче. Той разказа подробности за тормоза, на който бил подложен от Ценко Чоков и хората му и за последните събития в селото, при които гардовете от охранителната фирма на техните имоти се опитаха да го отстранят от делото, като го пребиха пред дома му с метална тръба и му спукаха черепа.
Утре делото за лихварство, рекет, побоища, палежи и заплахи срещу група на Ценко Чоков, продължава с разпит на нови свидетели. Следващият месец пък предстои висшите магистрати да решат окончателно дали той ще остане кмет на селото, след като Административния съд във Враца постанови, че правомощията му трябва да бъдат прекратени.
07.09.2017, 18:51 часа
5264 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha