Видими резултати! Потрошиха прозорците на офиса на ГЕРБ в Криводол /снимки/

Видими резултати! Потрошиха прозорците на офиса на ГЕРБ в Криводол /снимки/ Неизвестни са потрошили офиса на политическа партия ГЕРБ в Криводол, научи BulNews.bg.
Атаката е извършена към 3 часа тази нощ. Тя незабавно е засечена от охранителната фирма на обекта. След сигнала за нередност сотаджиите светкавично пристигнали на мястото, но там вече нямало никого.
Охранителите позвънили на общинския лидер на партията в Криводол Петър Комитски. След минути той също отишъл пред офиса и видял, че двата големи стъклопакета са унищожени и имало парчета из целия офис. По думите на гербаджията, при огледа на мястото не били открити никакви следи и отпечатъци, а нападението е било добре обмислено и дума не можело да става за вандалски или пиянски акт.
„Имам подозрения кои са извършителите, но на този етап не мога да коментирам, защото няма никакви доказателства. Сигурен съм обаче, че нападението е на политическа основа. Всичко е заради номинацията на Малин Тончев за кмет на Ракево“, заяви Комитски пред репортер на медията.
Малин Тончев е бивш кмет на селото, кадър на ДПС. Той обаче бе свален предсрочно от кметското място, след като плевенския окръжен съд постановил 1 г. лишаване от свобода с 3 г. изпитателен срок за измама. Присъдата е за това, че през 2000 г. в село Славяново, Плевенско, Тончев заедно с още трима души като помагачи е заблудил председател на земеделска кооперация, че ще му плати 85 750 лв. за извозена пшеница. Парите обаче така и не са изплатени.
Решението Малин Тончев да бъде издигнат за кмет на село Ракево от ПП ГЕРБ било взето на най-високо ниво, поясни Комитски. Той уточни, че преди това е било направено допитване до жителите на селото, което показало, че Тончев е най-добрата кандидатура.
„Решението е политическо, защото в момента ДПС няма толкова голямо влияние, а целта ни е сведем политическото им влияние до минимум“, каза Комитски.
Решението Тончев да бъде кандидат на ГЕРБ за кметските избори в Ракево е взето на 5 септември в централата на ПП ГЕРБ, като Цветан Цветанов е поискал един ден отсрочка, за да запознае Бойко Борисов с кандидатурата. На 6 септември на събрание партията в Криводол лично Петя Аврамова обявила взетото решение пред съпартийците си.
От ГЕРБ коментират, че условната присъда на Тончев е изтекла преди няколко месеца и на практика той си е изтърпял наказанието. Така доскорошната кметица Димитрина Козлева, която е в близки отношения с бившия селски първенец, подала оставка и бил назначен временно изпълняващ длъжността. Хората от селото обаче искат стария си кмет Малин Тончев и за това той е издигнат за поста от ГЕРБ, като на 8 октомври, когато ще се проведат изборите, ще стане ясно дали решението е било правилно.  
08.09.2017, 10:49 часа
3676 14
Коментари

Минавам от тук

09.09.2017, 08:49 часа
Страшен кадрови подбор в целият политически спектър, при това от най-високо място. Еми то Мутра мутра избира, признаха си. Нищо добро не чака този "шибан" народ както казва един професор нито клета майка България. Надежда тука всяка оставете.

Радослав

08.09.2017, 23:34 часа
Toй и Миро Комитски започна благодарение на ДПС в земеделието па после стана гербаджия .....

АНИ

08.09.2017, 23:03 часа
Явно Мишан ще си сменя дограмата.ГЕРБ плаща.

мишфиш-мишмаш

08.09.2017, 21:32 часа
Па и Бай Пешо същия като старите партиини кадри!

весо

08.09.2017, 21:04 часа
Абе, що не намерят и някой кадърен директор на полицията та да се разкриват тези вандалщини

Манго Джингов

08.09.2017, 15:57 часа
Не се чудете в Бела Слатина нащте гласуваха за ГЕРБ, Кръстев как ще вземе 10000 префернции? И в Ракево ви чака от същото! Където парите там и ние! Юрката раздаваше фланелки и шапки на ДПС сега ще дава на ГЕРБ - отпред с Бойко а отзад с Пеевски XXXL

баба цоца

08.09.2017, 15:40 часа
Какво се чудите бе Юри може и от ГЕРБ да стане след като го издухаха от дпс-то - направи Пепи бармано председател на общинския съвет а па сина си зам.кмет. Сега Малин ще стане пак кмет а па Юри Кацарски на следващите местни избори - кандидат на ГЕРБ

жоро

08.09.2017, 15:03 часа
В Ракево има къщи с регистрирани по 30-40 души цигани, проверете, Малин се хвали, че 500 гласа са сигурни, сега телевизиите ще са там ли? Или като на избора във Враца няма да отразяват!Купен вот това го знаят и всички служби! Счупете им и главите!

Рашо

08.09.2017, 14:49 часа
Абе Петенцето барманката няма ли да я разкарат заради аферата с кръстника Пешко Караджов? Продължава да прави парички, сега с ДПС.

Toni Kuku4

08.09.2017, 14:38 часа
Не за първи път от ГЕРБ предлагат престъпници за кметове и общински съветници /припомнете си Роман/ те вьршат мръсната работа и после горят, но кой ги предлага? Във Враца -П,Аврамова ,не мислете безплатно тя също се отчита,,,,,,,,МАФИЯ!!!
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha