Мъж, прегазен на пешеходна пътека от турска кола, е в тежко състояние

Мъж, прегазен на пешеходна пътека от турска кола, е в тежко състояние Млад мъж бе блъснат и тежко ранен на пешеходната пътека на Околовръстния път край столичния квартал Казичене.
Инцидентът е станал около 21.30 ч., а шофьорът на лекия автомобил, помел пешеходеца, е турски гражданин.
По първоначални данни, ТИР спрял на червен светофар, а младият мъж, който е на видима възраст около 30 години, тръгнал да пресича Околовръстното шосе по пешеходната пътека. 
В този момент водачът на колата решил да изпревари камиона и блъснал мъжа. След удара, автомобилът е спрял на доста голямо разстояние от пешеходната пътека, поради което се предполага, че турският гражданин е карал с висока скорост. 
Пострадалият е откаран в лечебно заведение в тежко състояние. 
Веднага след инцидента жители на Казичене се събраха на пешеходната пътека с искания да бъде поставен надлез или подлез в района, защото твърдят, че това не е първият случай на блъснат пешеходец. Казиченци се заканиха, че ще протестират, докато не бъде изпълнено искането им.
На място са изпратени екипи на полицията и жандармерията. Турският шофьор се разпитва, а след това ще бъде транспортиран в лечебно заведение, за да му бъде взета кръвна проба за наличие на алкохол. 
09.09.2017, 08:40 часа
1481 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha