Пребит свидетел срещу Чоков се огъна: Излъгах за всичко, Мартин не ме е докосвал /снимки/

Пребит свидетел срещу Чоков се огъна: Излъгах за всичко, Мартин не ме е докосвал /снимки/ Поредното заседание по делото на Радослав Илиев срещу Мартин Чоков, който до момента се считаше, че е бил пребит от кметския син, започна днес. Процесът, който тече срещу Мартин, е за лека телесна повреда, извършена по хулигански и расистки подбуди над Радослав.
Минути преди съдебното заседание Илиев и брат му Искрен изненадващо заявиха, че ще отеглят всичките си показания срещу Чоков младши, защото той не е извършил престъплението, за което са го обвинили.
„Излъгах, че Мартин ме е бил, той дори не ме е заплашвал. Всичко беше една голяма измислица. Веселин Попов – Лунгара, синът му и Веселин Тушинов ме заплашиха, че ако не свидетелствам каквото кажат срещу Мартин, ще изколят семейството ми. Аз дори адвоката си не познавам. Не е имало побой, не е имало проблеми, всичко беше инсценировка от страна на Лунгара и Тушинов. Сега, когато Лунгара е в затвора за 7 години, съм по-спокоен и взех решение да кажа истината. През цялото време бях притискан и тормозен, но не от фамилия Чокови, а от Лунгара и Тушинов, които заплашваха мен и семейството ми със смърт. Двамата са платили на много хора, за да изкарат виновни Мартин и баща му за всичко. Дори вчера получихме заплахи от бащата на Тушинов, който в дома си има цял боен арсенал. Каза ми да си помисля добре какви показания ще давам днес. Те дори са дали пари на баба ми, за да ни заплаши, че ако с брат ми Искрен не продължим да лъжем, ще ни изгони от къщата“, разкри Радослав Илиев.
Секунди преди да приключи изявлението си към свидетелите се присъединиха Мартин Чоков и майка му, които реагираха с голяма изненада на твърденията за оттегляне на обвиненията на Радослав и заявиха, че не са имали представа за това. 
„Всичко беше скалъпено. Крайно време беше истината да излезе наяве. Лунгара и Тушинов не са заплашвали само тях, но и нас. Плашиха майка ми, че ще я убият. Рано или късно всичко излиза наяве и всеки си получава заслуженоето“, заяви Чоков младши.
Припомняме, че малко след побоя на 12 януари Радослав обиколи медиите със солидни доказателства и придружен от свидетели за нанесените му удари. Младежът бе посинен и с видима травма на главата, днес обаче отрича първоначалните си твърдения. 
Остава загадка кой е нанесъл жестоките удари на младежа, за които свидетелстват и експертизите. Не е ясно и дали след като се отказва от първоначалните си показания дали Радослав ще понесе наказанието си за лъжесвидетелстване. 
Какво ще реши съдията докладчик по делото ще стане ясно в по-късните часове на днешния ден
13.09.2017, 11:11 часа
8606 7
Коментари

за 20 лева

13.09.2017, 22:22 часа
Е то и Боико заради това развъжда циганите,тъй като лесно се манипулират.

пешо секса

13.09.2017, 17:56 часа
другия път ще го и еба*т тия същите манго, пак ще реве

evan stone

13.09.2017, 16:00 часа
като не те е докосвал що раева преди време МАНГАЛ СМОТАН

Pora

13.09.2017, 12:30 часа
Ценко Чоков е известен с манипулацията си над свидетелите не за първи път се отказват но все си мисля че съдята не е тъп и ще ги осъдъди въпреки всичко .

Бантустан

13.09.2017, 11:44 часа
Двете мутри-ортаци Чоко и Луйнара са се скарали и се работят, а държавата е безсилна и само гледа цирка. Отдавна трябваше да са в кауша и двамата, и родата им .....

Редовен читател

13.09.2017, 11:23 часа
Цигания до шия! Любопитното е дали го прави от страх или от пълни джобове?

Skromen мирянин

13.09.2017, 11:14 часа
Много, много съмнително. Как така веднъж носи снимки и доказателствен материал, а сега се отмята ?!
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha