U15 на "Бдин" /Видин/ разбиха "Спартак" /Плевен/ с 12:0 /снимки/

U15 на "Бдин" /Видин/ разбиха "Спартак" /Плевен/ с 12:0 /снимки/ Юношите младша възраст на "Бдин" /Видин/ разпиляха с 12:0 връстниците си от "Спартак" /Плевен/ в мач от първи кръг на Елитната група в Зона "Велико Търново". Момчетата на Павел Павлов започнаха със светкавичен гол още в първата минута. След ъглов удар, най- добре пласиран в наказателното поле на гостите бе защитника Венелин Тодоров и с почти задна ножица отбеляза за 1:0. "Бдинци" продължиха с натиска и логичното се случи- Велислав Петров отбеляза първия си гол в мача в 5- та минута след хубава контраатака. Головото шоу продължи с попадение с глава след ъглов удар на Асен Асенов в 7- минута. До края на първото полувреме се развихри Велислав Петров, който наниза още три гола. Втората част започна с много промени в двата отбора, но на терена бе само един- "Бдин". Последваха попадения на Асен Асенов, Цветомир Петров, Радослав Захариев, Денис Петров и отново Радослав Захариев. Последното попадение за 12-0 отбеляза капитана на "Бдин" Калоян Иванов след самостоятелна акция и прецизен удар. Младите таланти бяха изпратени с бурни аплодисменти от феновете дошли на стадион "Бенковски". Преди началото на срещата от ръководството на отбора бяха организирали  и официално представяне на отбора в тази възраст.
"Силен мач, но ще трябва още да работим", коментира треньорът на юношите Павел Павлов:
"Хубавото е, че всички положения влязоха още в началото. Имахме мачове в които създавахме положения, но не вкарвахме...Въпреки резултата има още какво да искам от тях и ще работим...Групата ни е много силна. "Литекс", "Локомотив" /Горна Оряховица/, "Монтана"...Все силни школи...Ще търсим максимално добро представяне...Пожелавам успех и на другия видински отбор в първенството, ДФК"Видин"..." 
В следващия кръг на 21 септември "Бдин" гостува на "Монтана", а ДФК"Видин", които загубеха днес от другия плевенски отбор "Спартак 1919", са домакини на гостувалия във Видин, "Спартак" /Плевен/. /БНР
15.09.2017, 08:50 часа
1207 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha