Пич, отвори си очите! Първите симптоми на нейната изневяра

Пич, отвори си очите! Първите симптоми на нейната изневяра Мъжкият пол винаги носи реномето на силен пол и това не е само, защото може да отваряме буркани без да крещим от мъка. Физическите сили няма да присъстват – не можеш да сравняваш ябълки и портокали. Всеки от нас става по-силен, когато осъзнае най-древната истина – жените са измамни. Имаш достатъчно време да си спомниш онова приятно чувства на събуден вулкан преди изригването. В някои страни вече щеше да си извадил чувала и да си извикал съседа за стрелба с камъни, както и целият квартал, но у дома не сме привърженици на тези закони, въпреки, че има известен процент от мъжкото съсловие, който никога не е чувал за пацифизмът. Страданието идва, когато фактите те изненадат и изпиташ предателството на собствения си гръб. Доверието, милите думи и всичката закупена растителност ще изиграят основна роля в разочарованието. Единствената упойка е да забележиш симптомите на изгнилото дърво, да подушиш вмирисаната риба и да избегнеш куршума. Хората предпочитат горчивата истина, а тук ще разбереш как точно можеш да я намериш.

Сменяме всички пароли
Не сме от хората, които биха тръгнали да хакват акаунта й, но със сигурност си спомняш, че преди време беше сменила паролата си на нещо елементарно. Проверката е висша форма на доверието, но гарантира доверие, докато не се възползваш от нея. След смяната на настроения ще дойде и тази изненада. Въпреки, че никога не е била почитател на този вид комуникация, избраната започва да прекарва много по-голяма част от времето си там и дори се забавлява, чуваш смеха от другата стая.

Телефонът й е забранена зона
Не е необходимо дори да поглеждаш кой й звъни, достатъчно е да забележиш, че е готова да влезе в банята с него, а и модерната технология вече го позволява, следователно се съмнявай. Жената, която крие всичко, е способна да унищожи последния модел на iPhone, но не и да ти позволи да я хванеш в крачка. Някои стават виртуози и използват служебния телефон като начин за извинение – международните обаждания от САЩ винаги се случват през нощта и са изключително забавни, честно.

Външният й вид се променя
Жените са създадени, за да бъдат красиви и забелязвани. Самочувствието веднага се повишава, когато успее да завърти няколко погледа на улицата (без подсвирванията, това все още е акт на дива селяния). Много често усещаш, че всяка красавица за теб се превръща в сексуален обект, но така ни е създала природата. Фиксирането на красавици и гледането не би трябвало да се смята като акт на изневяра, но нека не забравяме, че докато погледът се разхожда по чуждите дълги крака, жената у дома може вече да е намерила друг. Промяната на визията й в комбинация с липсата й на внимание към теб е един сериозен признак за съмнения.

Сексът като оръжие
Тъжно или не, дори и той може да омръзне, след като знаеш всяко едно нейно желание и дори няма опити за подобряването му. Сухите периоди могат да се редуват и с нещо като жалко извинение за липса на внимание в леглото, а и нека не забравяме, че всичко, което не се намира у дома, може спокойно да бъде открито навън. За теб е суша, а за някой друг е водопад, на теб ти е омръзнала, но за друг е истинска радост. „Увисналата“ ситуация в леглото не бива да се подценява.

Загрижена е за теб … поне за графика ти
Постоянните чатове, изпращането на смс-и и разговорите, в които се интересува единствено и само от твоята локация, заниманията след работа и часът на прибиране, са просто прах в очите. Нормално е да поддържаш някаква връзка, ако двамата не работите на едно и също място, но постоянната проверка е прекалена, дори Google няма да те следи толкова. Тя винаги ще бъде на другия край на града „по работа“ или с „приятелки“, какво толкова странно има?

Агресивна е
Сдържането на нервите се превръща в мит. Можеш да изтърпиш месечния цикъл и да го обвиняваш за рязката смяна на настроенията, но той продължава и след това. Мирът в дома е нарушен и за всичко си виновен ти, нямаш право на помилване и жената, с която някога си бил в добри отношения, сега се опитва да докаже, че наистина е творението на дявола – липсва й само тризъбеца. Постоянната агресия е началото на края и търсенето на повод за евентуална раздяла, просто се приготви и не се опитвай да избегнеш куршума, вече си прострелян.
15.09.2017, 13:02 часа
4340 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha