Ужасяващо! Два трупа край Крънското ханче, на мястото се изсипа тумба роми /снимки/

Ужасяващо! Два трупа край Крънското ханче, на мястото се изсипа тумба роми /снимки/ Шофьор на „Мерцедес” помете и уби на място двама души, пътуващи в каруца. Инцидентът е станал преди 20 часа на 16 септември на първокласен път І-5, от Шипка за Казанлък, съобщиха от полицията в Стара Загора.
На км.192 „Мерцедес Спринтер“, управляван от 48-годишен водач от гр. Шипка, блъска странично внезапно излязла на пътното платно каруца, управлявана от 42-годишен мъж от Крън. В следствие на удара водачът на каруцата и возещият се в нея  32-годишен мъж от Крън са починали на място. Водачът на автомобила и  45- годишен мъж от гр. Шипка, който е пътувал на предна дясна седалка, са получили контузни рани и охлузвания. Прегледани са на място от екип на ФСМП - Казанлък и са освободени, без опасност за живота.
Водачът на автомобила е тестван с технически средства за употреба на алкохол и наркотични вещества, като резултатите са отрицателни. Образувано е досъдебно производство по чл.343, ал.3 във връзка с чл.342, ал.1 от НК. 
По информация на presstv.bg, катастрофата е станала до Крънското ханче. От там каруца, натоварена със слама, навлиза на главния път, правейки ляв завой и връхлита на движещ се микробус.
След инцидента над 40 роми се събраха на мястото на катастрофата. 
 
17.09.2017, 11:58 часа
2601 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha