Наглост без граници! Паркирал на тротоара шофьор препречи пътя на майка с количка и й се подиграва /снимка/

Наглост без граници! Паркирал на тротоара шофьор препречи пътя на майка с количка и й се подиграва /снимка/ За поредното арогантно и тотално безотговорно поведение на врачански шофьор алармира в рубриката ни „Ти, репортерът“, читателка на BulNews.bg.
Случката е станала днес на улица „Ген. Леонов“ в града. Млада майка с количка не е могла да премине по тротоара заради фирмен автомобил „Фиат“, който най-безцеремонно се качил изцяло на плочките и спрял така, че никой да не може да премине.
В момента, в който жената с количката се приближила видяла, че в шофьорската кабина има човек, който видимо се забавлявал на нейн гръб, че ще трябва да бута количката с детето си по улицата. Жената все пак не се сдържала и му направила забележка за неправилното паркиране, а по думите й той вместо да се засрами той и отговорил нахално: „ми, мини по шосето“.
 „Този човек буквално се подиграваше с мен“, заяви възмутена младата врачанка.
Очевидно врачанските шофьори вече съвсем са се почувствали безнаказани и смятат, че Закона за движение по пътищата не важи за тях. Определено отговорните институции трябва да им припомнят, неспазването на правилата се наказва. 
21.09.2017, 11:55 часа
3377 2
Коментари

путио маринкин

21.09.2017, 20:59 часа
ей врачански тумбак майка ти дееба у пичката объсана хаха!кой ти даде книжка бе шизофреник?рак ще те попари по топките и дробовете пичи грип да те умори ей идиот!ще те заколем като яре ей олигофрен!долен брус ще те заровим жив копиле!

Koio

21.09.2017, 13:56 часа
Фирмен педераст!
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha