Вижте колко нарушители на пътя изловиха във Враца вчера

Вижте колко нарушители на пътя изловиха във Враца вчера Вчера на територията на Враца се проведе голяма специализирана полицейска операция „EDWARD” по метода на широкообхватен контрол. Акцията протече в рамките на два часа на бул. „Мито Орозов“ до бензиностанция „Еко“, а заловените нарушители не бяха никак малко. Инициативата на „Пътна полиция“ бе по повод Европейския ден без жертви на пътя 21 септември.
В акцията участие взеха 21 служители, които провериха 107 автомобила и 121 лица. В хода на акцията са установени общо 61 нарушения, за които са съставени 17 акта и 25 фиша по Закона за движение по пътищата.
Без поставен обезопасителен колан са били 6-има водачи на МПС, без техническо оборудване          са установени 11 автомобила, а 16 са от проверените шофьори са били с нередовни документи. Установени са и 4 технически неизправни МПС-та, един автомобил е бил управляван без регистрационни табели, един шофьор е бил неправоспособен, а други 6-ма също са били санкционирани за други нарушения, допълват от областната дирекция на полицията във Враца.
22.09.2017, 08:25 часа
2989 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha