Срам за Реформаторите! Общинският съветник от Криводол Ицо Доков арестуван заради наркоскандал с канабис

Срам за Реформаторите! Общинският съветник от Криводол Ицо Доков арестуван заради наркоскандал с канабис Скандал разтресе Криводолско вчера, научи информационна агенция BulNews.bg. Полицията разкри цяла нива канабис край село Ракево. Най-фрапиращото е, че сред задържаните по случая е местният лидер на политическа партия „Реформаторски блок“, бивш кандидат за кмет и настоящ общински съветник Христо Доков.
Ударът на ченгетата е направен в ранния следобед. Плантацията била с площ около 7 декара и се намирала в района на запустелите лозя край селото. Спецекип ожънал „реколтата“ от наркотичното растение. Веднага били започнати разпити, обиски и арести.
От полицията потвърдиха за акцията, но заявиха, че тя все още тече и по тази причина не могат да дадат повече данни за случая. По непотвърдена официално информация обаче са задържани петима души. Сред тях е и Доков, който бил закопчан заедно с още няколко човека в момент, в който отивали да нагледат реколтата.
Това не е първия скандал, в който е замесено името на Христо Доков. Миналото лято той скочи на кмета на Криводол Петър Данчев, като се развилня в кабинета му и потроши всичко наред. По същото време съпругата му Миглена нападна с бухалка заместничката на градоначалника Дияна Милетиева. След скандалния случай Христо Доков беше яростно защитен от бившия заместник областен управител и лидер на Реформаторите във Врачанско Ирина Иванова. Между двамата отдавна съществува изключително топла връзка.
Общинският съветник е един от големите арендатори на земи в Криводолско. В градчето се шушука, че той от години се занимава и с друг род „земеделие“. Неговите плантации са обществена тайна в района.
22.09.2017, 10:59 часа
10562 6
Коментари

*

23.09.2017, 15:17 часа
Петър Кацарски зам.кмета, "магарето" от Ракево и Калин циганчето от Криводол са "наркобосовете". Полицията да им пръсне трътките. Малин и Юри също са вътре

ivooooooooooooo

23.09.2017, 09:55 часа
dokov ima oshte nivi.tarsete gi.ne e samo taq!!!!!

Баце

22.09.2017, 22:10 часа
Щом е Доков ясно.Аман от цигане бе!

наай накрая

22.09.2017, 21:24 часа
и кой ги изпя,тия канапи те си ги гледат от години!

*

22.09.2017, 19:28 часа
Толпата връзка, споменавана в статията май ще вземе главата на прокурора (агнешка главичка)...

papa

22.09.2017, 15:18 часа
kakvo sladko gei4e
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha