Родители се обвиняват взаимно в насилие и агресия над 5-годишното им дете

Родители се обвиняват взаимно в насилие и агресия над 5-годишното им дете Двама родители се обвиняват един друг в агресия над 5-годишното им дете. Майката Делина Григорова твърди, че бащата на детето й Ивайло Минов бие сина им. Бащата от своя страна обяснява обратното, че не той, а майката е агресивна.
От няколко години двамата родители не могат да се разберат кой има право да гледа детето. Въпреки че съдът е дал родителските права на майката, в момента момчето живее при баща си.
„Всичко започна на 18-и август, когато Ивайло Минов ни държа над 5 часа в една гора и където ме заплаши с убийство пред детето. Оттогава агресията започна да ескалира. Впоследствие той дори е ударил детето”, разказа Делина Григорова, майка на 5-годишното дете, пред камерите на Нова телевизия. Майката е извадила съдебно медицинско и е подала молба за съдебна ограничителна заповед.
„Нарушавам тази съдебна заповед в името на доброто здравословно състояние на детето ми. Ще заведа дело срещу тази жена за отнемане на родителски права”, каза от своя страна Ивайло Минов, баща на 5-годишното дете.
22.09.2017, 12:21 часа
852 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha