Баскетболистите на "Ботев 2012" изиграха две контроли в Сърбия

Баскетболистите на "Ботев 2012" изиграха две контроли в Сърбия За трета поредна година баскетболистите на "Ботев 2012" госryваха в Сърбия, където изиграха две контролни срещи. Първата проверка беше с отбора на "Димитровград", който се състезава в трета лига на сръбското първенство. Врачанските баскетболисти бяха без някои от основните си състезатели- Георги Давидов, Христо Ангелов, Владимир Петров, Георги Гулабчев, Павел Антонов, Зоран Йовановски и Антонио Петров. Въпреки това се получи оспорван мач, като на полувремето врачани дори водеха в резултата. В крайна сметка домакините спечелиха двубоя с 82:68 точки, като ключова роля изигра по дългата им резервна скамейка от 14 състезатели. В тази контрола "Ботев 2012" игра в състав: Цветан Георгиев (треньор), Христо Цеков, Анатоли Стоянов (кап.), Саша Стаменов, Иван Иванов, Георги Георгиев, Албертин Йорданов и Драган Йованович. 
Втората контрола на "Ботев 2012" беше с отбора на "Бела Паланка", който участва в четвърта лига на сръбското първенство. Домакините доминираха в двубоя и спечелиха заслужено със 79:57 точки. В този спаринг за врачани не игра центърът Драган Йованович, което се отрази на ротацията на отбора, предвид останалите 
само седем налични състезатели за срещата. 
В края на тази седмица ще стартират шампионатите в Националната аматьорска лига по баскетбол. В тях "Ботев 2012" отново ще участва с два отбора - съответно в Първа и Трета дивизия. Първият тим на врачанския клуб стартира в неделя срещу "ФитСпо", а вторият отбор играе в събота срещу "София Скай Уокърс". 
25.09.2017, 15:20 часа
566 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha