Зад решетките! Нагъл крадец потроши „Опел“ пред „Билла“

Зад решетките! Нагъл крадец потроши „Опел“ пред „Билла“ Криминално проявен врачанин, потрошил „Опел“ пред хипермаркет „Билла“, влиза на топло за 8 месеца, научи BulNews.bg.
От документите по делото става ясно, че врачанинът Б.Е.В. е с богато криминално минало, като и друг път е осъждан за кражби и посегателства. На 31 декември миналата година на паркинга пред магазина мъжът отново показал бурния си нрав. Незнайно защо той потрошил предното панорамно стъкло и странично огледало за обратно виждане на лек автомобил „Опел”.
Освен за това провинение, мъжът е изправен пред магистратите да отговаря и за друго пристъпване на закона. На 4 март тази година той влязъл в супермаркет в града и опитал да си напазарува на аванта. Незабелязано Б.Е.В. прибрал бутилка вино „Азур”, водка „Савой” и четири палки шпек салам. Продуктите били на стойност 27.44 лева. Опитът му да излезе без да ги заплати обаче останал неуспешен. След поредното провинение белезниците щракнали на китките му, а сега наказанието му е да се превъзпита в килия в затвора във Враца.
Преди дни мъжът се признал за виновен пред магистратите от районния съд във Враца в извършениете престъпления и сключил споразумение да влезе зад решетките при първоначален общ режим.
26.09.2017, 08:21 часа
1610 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha