Деца разказват на туристи на английски за Видин

Деца разказват на туристи на английски за Видин Деца от клуба по английски към чуждоезиковата читалня на rегионална библиотека „Михалаки Георгиев“ във Видин разказват за града на туристи от круизните кораби.
"Част от дейността на клуба по английски към библиотеката е посещение на кораб с английски туристи. Имаме добре изградена практика от три години. Туроператори ни канят да гостуваме с учениците. На кораба провеждаме едно от нашите занимания. Представяме Видин на английски, децата се запознават с американските туристи. Децата имат възможност в чуждоезикова среда да практикуват своите умения“, каза библиотекарят Татяна Николова.
За учениците посещенията са възможност да представят пред туристи града си, а също и да упражнят познанията по английски.
“Харесвам английския език и по този начин се упражнявам“, каза Радина за заниманията в клуба към библиотеката.
„Според мен е много добър начин да упражним езика като разговаряме с американци, защото в училище нямаме тази възможност“, обяснява Теодора.
„На два от корабите съм пробвала да свиря на пиано и на мен много ми харесва тук, защото си говоря на английски, а в училище не е така“, казва за посещенията Лилия, която на круизните кораби е и изпълнител.
16.10.2017, 09:12 часа
666 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha