Сияна Тихолова взе златен медал от Републиканското по карате в Габрово

Сияна Тихолова взе златен медал от Републиканското по карате в Габрово Осемгодишната състезателка на КК "Компас" /Монтана/ Сияна Тихолова спечели златен медал на “ката”, на Националната купа в Габрово. При изключително голяма конкуренция младата надежда на "Компас", с треньор Сергей Тихолов, се пребори, за да се качи на най-високото място на почетната стълбичка. 
"На Националната купа в Габрово участваха най-добрите състезатели от България. Конкуренцията бе жестока, имайки предвид ранга на турнира. За пореден път Сияна доказа своята класа и трудът ѝ се възнагради. За последните няколко години това е първият ни шампион на Национална купа”, уточни треньорът на КК "Компас" Сергей Тихолов. 
Заради заболяване Стефан Богданов не успя да вземе участие в Габрово.
"Висока температура не позволи на Стефан да пътува. Съжалявам за него, тъй като той е сериозен в тренировките и трябваше да участва на “ката” и “кумите”, при 13-годишните", допълни Тихолов. 
Русалин Русалинов, вицепрезидент на Българската национална федерация по карате откри купата в Габрово. Над 350 каратеки от страната участваха в състезанието в зала “Орловец”. Следващата изява на КК "Компас" е на 28 октомври в София.  /БНР
17.10.2017, 15:56 часа
1069 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha