Наглост! Цигани вмирисаха цял квартал на Видин

Наглост! Цигани вмирисаха цял квартал на Видин Ченгета и екоинспектори спретнали хайка и заловили двама мъже, които обгазявали квартал във Видин, научи BulNews.bg.
Акцията била извършена в края на миналия месец след сигнал на зеления телефон в Регионалната инспекция по околната среда и водите. Буден жител на града се оплакал от постоянно разнасящ се черен пушек и задушлива миризма. Мъжът обяснил на властите, че димът идвал от района на бившия керамичен завод, като в последно време се усещал всекидневно.
От проверката станало ясно, че на мястото системно са палени кабели за извличане на метал. Там униформените забелязали двама мургави мъже, които бързали да избягат. Ченгетата и еколозите обаче реагирали светкавично и задържали двамата нарушители.
На мъжете са съставени актове за липса на лични документи и за нарушение разпоредбите на наредбата за опазване и поддържане на обществения ред в общината.
Предстои предприемането на административно-наказателни действия от страна на екоинспекцията в Монтана спрямо двамата, които скоро след това били разпознати от полицаите.
10.11.2017, 08:40 часа
1791 1
Коментари

спомен

11.11.2017, 20:10 часа
другарят живков ги бе подбрал , гадините , но сега го няма и затова те ще ни подберат , а ние , като овце на наглата европа , ще блеем ,докато станем малцинство и тогава..."предричам такъв живот , че по-добре да не съм жив " !!!
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha