Младежи от Монтана подготвят благотворителен коледен базар в помощ на болно дете

Младежи от Монтана подготвят благотворителен коледен базар в помощ на болно дете Общинският детски съвет в Монтана организира благотворителна кампания. Събраните средства ще бъдат за лечението на 4- годишния Мартин, който има нужда от лечения. За иницативата разказа координаторът на детския съвет Мария Шуманска:
"Искам да ви поканя на 19 декември, когато ще се организира благотворителен коледен базар, който ще се проведе под мотото "Да помогнем на Мартин на 4 години". Ще участват наши приятели творци. Те ще дадат възможност на всички посетители да изберат измежду техните произведения, като художествена керамика, изобилие от картини, ръчно изработени картички и други интересни творби. Всеки, който има желание да помогне на Мартин, може да закупи някакъв артикул или да отдели определена сума, като я пусне в дарителските кутии. Каузата е изключително благородна, най-вече защото е в името на Мартин, който е на 4 години. Неговата диагноза е детска церебрална парализа и астма, което налага спешно възстановяване, чрез рехабилитация."
Благотворителният коледен базар в подкрепа на Мартин ще се проведе на 19 декември от 10:00 ч. до 22:00 ч. в кафе-бар "The hub". 
16.12.2017, 11:00 часа
1146 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha