Акция в „Тролейбусен транспорт” във Враца! Разкриха шофьор, продавал фалшиви билети

Акция в „Тролейбусен транспорт” във Враца! Разкриха шофьор, продавал фалшиви билети При акция на икономическа полиция е заловен шофьор на тролей във Враца за продажба на фалшиви билети, научи BulNews.bg.
Вчера служителите на сектор „Противодействие на икономическата престъпност” при ОДМВР-Враца са провели специализирана полицейска операция с цел осъществяване на контрол, предотвратяване и разкриване на нарушения и престъпления при обществения превоз на пътници в града под Околчица.
След като получили сигнал за разпространение на фалшиви билети в тролей на „Тролейбусен транспорт” ЕООД – Враца, униформените направили проверка. Те установили пътници в превозното средство
са закупили неистински билети за превоз. В хода на разследването е установено, че билетите са взети от водача на тролейбуса. В шофьора са намерени повече от 20 фалшиви билета. При проверка в жилището на същото лице, са намерени и иззети още фалшиви билети. Работата по случая продължава.
Екипът ни потърси за коментар управителя на „Тролейбусен транспорт”, който се оказа, че е в командировка, а служителтие заявиха, че не са запознати с информацията.
18.12.2017, 10:58 часа
5458 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha