Българи източиха сметките на десетки туристи с фалшив банкомат в сърцето на Рим

Българи източиха сметките на десетки туристи с фалшив банкомат в сърцето на Рим Фалшив банкомат ужили десетки туристи насред центъра на Рим - на площад Испания, предаде "Кориере дела сера". Терминалът бил поставен до стълбите и не събудил никакво съмнение, след като бил маркиран като устройство на известна банка, съобщава "Пик". 
Италианската полиция е стигнала до извършителите на престъплението - трима българи, които скимирали, клонирали и източили картите на заблудените туристи. 
Половин ден бил достатъчен, за да се нанесат потресаващи щети. А и никой не забелязал, че на това оживено място е позиционирана нова, при това фалшива машина. 
Тарторите на обира са 28-годишният Кирил Делчов и 55-годишният Валери Ганев, а трети съучастник - Ацко Ванцов, на 44 г. ги чакал в хотелска стая. 
Карабинерите спипали групичката сравнително навреме, като ги издебнали да пристигнат до устройството. В стаята им пък открили устройства за скимиране, пари, карти. Все още не е ясно дали тримата не са действали и в други части на Рим. 
20.12.2017, 16:10 часа
895 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha