Във Видин разиграха абсурдна томбола с награда - чистене на гроб!

Във Видин разиграха абсурдна томбола с награда - чистене на гроб! Видинското общинско предприятие "Обреден дом" организира абсурдна томбола, в която печелившият получи едногодишно безплатно поддържане и почистване на гробно място. Разиграването на печеливши билетчета, в случая номерчета на квитанции за платени гробни места през 2017 година, бе организирано по време на Новогодишните празници, което допълнително втрещи видинчани.
Организаторите се похвалиха, че томболата е първа по рода си (може би, защото на друг едва ли би му хрумнал такъв сарказъм), а целта била да се насърчат хората да се грижат и чистят гробовете на своите близки. За по-голяма пък тържественост видинските общински служители разиграха томболата по една от местните телевизии, от чийто екран обявиха "късметлията".
Колкото и да му се иска на човек да съзре новаторство и позитивизъм в случката, то разиграване на местата за вечен покой едва ли може да се впишат по някакъв начин в хазартна игра, каквато е томболата.
По всичко личи обаче, че не такова е мнението на видинските управници от ГЕРБ, чийто опити за оригиналност се изчерпват единствено и само в две думи - нелепа бездарност.
30.12.2017, 12:29 часа
2565 1
Коментари

uke pesho

30.12.2017, 21:40 часа
Олигофрени
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha