Велика неделя! България направи BulNews.bg най-четения регионален сайт

Велика неделя! България направи BulNews.bg най-четения регионален сайт Вчерашната неделя влезе завинаги в аналите на информационна агенция BulNews.bg. За първи път в историята на медията дневните посещения я изстреляха на върха на регионалната журналистика в България и зае първото място като най-четения местен сайт.
Сухите цифри на легитимните броячи на трафика показват, че в почивния ден посещенията в BulNews.bg са достигнали космическите 181 816 пъти. Впечатляващи са и останалите данни: 322 919 импресии с 6592 човека онлайн. Подобни постижения са мечта дори и за много от титулуваните национални електронни медии.
Причината за този впечатляващ рекорд е публикуваните алтернативни материали за шесторното убийство в Нови Искър и ексклузивните снимки от тежката катастрофа край Враца, при която загинаха двама души. През цялата неделя читатели от цялата страна четяха в BulNews.bg различните версии за бруталното престъпление, които липсваха в утвърдените медии. Сайтът ни бе и сред първите, които съобщиха новината за намерения мъртъв Росен Ангелов, сочен за извършител на шесторното убийство. Само материалът ни "Скандална версия: Истинският убиец от Нови Искър е син на големец от ГЕРБ" за по-малко от 24 часа е прочетен повече от 300 000 пъти и е споделен над 11 000 пъти.
Поставеният рекорд задължава журналистите от информационна агенция BulNews.bg да продължават да вършат професионално своята работа, без да обръщат внимание на конкурентите, които се търкалят в краката им.
08.01.2018, 09:38 часа
2041 1
Коментари

ТДнаНАП-ВеликоТърновоофисВраца

08.01.2018, 15:27 часа
Браво! Дерзайте! Бъдете будители и през 2018! Омръзна ни от клекнали медии и сайтове!
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha