Удар на митничарите! Хванаха контрабандни лекарства на Капитан Андреево

Удар на митничарите! Хванаха контрабандни лекарства на Капитан Андреево Контрабандни лекарства за отслабване са задържани на ГКПП Капитан Андреево при проверка на митнически и гранични служители, съобщиха от Агенция "Митници".
Общо 85 опаковки по 100 таблетки от препарата "Tiromel" са били открити във влизащ от Турция у нас лек автомобил с българска регистрация. 
Шофьорът му и неговият спътник са заявили пред митническите служители, че не внасят нищо за деклариране. Превозното средство е било селектирано за щателна митническа проверка, при която в кутия за обувки и сред други лични вещи в багажа на водача на автомобила, са били намерени 8500-те таблетки.
Задържаното лекарство е с пазарна стойност около 5000 лева. Според специалисти съдържащият се в него хормон забързва метаболизма и се употребява за отслабване, уточняват от митниците. Хапчетата са били иззети. 
На собственика - 26-годишен мъж, е бил съставен акт и му е била иззета сумата от 1000 евро за обезпечение на евентуални вземания по съставения акт. 
10.01.2018, 12:02 часа
596 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha